NETTVERK

Nettverk as a Service

Nettverk som en tjeneste er et godt produkt for deg som ønsker et enkelt og kraftig nettverk på klinikken. Flere programmer og tjenester flyttes til skyen og når du kjøper nettverk som en tjeneste tar vi Medic IT et helhetlig ansvar for et pålitelig, robust og sikkert nettverk.

En løsning for alle tjenester

Vi har valgt å samle alle nettverkstjenester i samme løsning for å gi kundene våre et enkelt og kostnadseffektivt alternativ. Du som kunde forholder deg ett firma for alle nettverkstjenester.

TJENESTER

Dette leveres i NaaS-tjenesten

about
1

WIFI

Vi gjør en analyse i forkant for å kartlegge behov for aksesspunkter. Aksesspunktene festes i himlingen og administreres via skyen. Punktene har god spredning av signaler i alle retninger, og gir god dekning.

2

Overvåkning

Vår nettverksløsning kan enkelt utvides til å inkludere overvåkingskameraer og ringeklokker. Her kan man få tilgang til kameraene via app eller nettleser.

about
about
3

4G Backup

Nå som flere tjenester er flyttet til skyen er det viktig å ha en backup i tilfelle fiberen går ned. Dette tilbyr vi som en enkeltstående tjeneste eller inkludert i vår NaaS tjeneste.

4

WIFI-analyse

Basert på plantegninger kan vi kartlegge behovet for aksesspunkter og plassering for å sørge for at alle områder på klinikken har god dekning.

about
about
5

Internettaksess

Gjennom samarbeidspartnere gir vi dere en god internettilkobling som er tilpasset deres behov med tanke på hastighet og pris. Vi har veldig god erfaring med Global Connect og Telenor når det kommer til internettaksess.

Ønsker du mer informasjon?

Send oss en henvendelse