Referanser

Referanser

Dette sier våre kunder

IT systemene er ryggraden i enhver klinikk og Medic IT har vært en trygg samarbeidspartner i flere år. Medic IT kan trygt anbefales videre.

team-image

Tannlegene i Concordiabygget

Tannlege Knut Erik Eide

Medic IT har hjulpet oss med åpning av ny praksis og har satt seg godt inn i våre systemer og rutiner. De har anbefalt løsninger som passer til vår klinikk.

team-image

Øst Helse

Avtalespesialist i øre-nese-halssykdommer

Vi har hatt et godt samarbeid med Medic IT igjennom flere år. De har god kjennskap til bransjen og kan trygt anbefales videre.

team-image

Tannlegesenteret på Romeriksklinikken

Tannleger

Vi er et fastlegekontor med 7 leger og har benyttet Medic IT i lang tid. Det er et høyt tempo på klinikken og Medic IT hjelper oss å holde orden på datasystemene våre.

team-image

Centrum Fastlegegruppe

Fastlegekontor

Det er trygt å ha Medic IT i ryggen når vi skal anskaffe nye programmer og utstyr. De gir oss oversikten vi trenger for å ta de riktige valgene.

team-image

Gynekologene på Bekkestua

Gynekologer

Medic IT var en god partner da vi opprettet en ny praksis for noen år tilbake. De anbefaler løsningene vi trenger og hjelper oss raskt når vi har behov

team-image

Langhus tannlegesenter

Vibeke Damnæs Andersen

Medic IT er en trygg og god partner som har hjulpet oss igjennom en tøff periode etter tidligere it-leverandør. Vi har nå et velfungerende system som fungerer knirkefritt.

team-image

Storoklinikken

Parviz Izadi